Sök på vår sajt: PicoSearch
     

   
         Resan dit

Linns dagbok
Resan till Chiang Mai

Chiang Mai
Trekking
Chiang Mai
Chiang Mai
Chiang Mai - Bangkok
Bangkok - Hua Hin
Hua Hin
Hua Hin
Hua Hin
Hua Hin
Hua Hin

Från samma resa
Guys dagbok

 

 

 

 

 

 


STEG UPP KLOCKAN 05:00 OCH ÅT GRÖT.
Klockan 05:47 sitter vi i bilen på väg mot Luleå, där vi ska stiga på planet som skall föra oss till Stockholm. Planet från Arvidsjaur var nämligen fullt. När vi kommer dit blir vi informerade om att det är något fel på planet som vi skulle ha åkt med. Ersättningsplanet, som flugits upp från Stockholm, kunde inte ta alla passagerare som var bokade så 28 stycken fick inte åka med. Turligtvis för oss så prioriterade man passagerare som skulle resa vidare (dvs. oss) och barnfamiljer. Så efter 45 minuters försening så lyfte planet från Luleå flygplats.
Väl framme i Stockholm så hade vi gott om tid tills nästa plan skulle gå som skulle föra oss till Thailand. Så jag och Simon åt på Mc Donalds medan mamma och pappa åt någon annanstans.

Resan till Thailand gick faktiskt relativt bra med tanke på att vi hade ett gråtande barn framför oss och fyra väldigt macho killar bakom oss.

Väl framme i Bangkok var det bra att sätta sig och vänta på nästa flyg som skulle ta oss till Chiang Mai. Resan dit tog ungefär en timme och gick helt utan problem. Det enda som egentligen hände var att en liten thailändsk kille blev så paff när han såg mig att han inte ville gå in i bussen och satte sig tvärt på rumpan när han väl kom i.

Väl framme i Chiang Mai så blev vi tillsagda att gå och hämta bagaget (ryggsäckarna) och sedan gå igenom tullen. Det var bara det att vårt bagage aldrig kom. Det hade tydligen hänt någonting i Bangkok så flera hade blivit utan sitt bagage. Så vi gjorde som alla andra att vi lämnade in en anmälan att vårt bagage var borta, mer kunde vi inte göra. Vi tog en taxi till hotellet.
På kvällen så for vi till nattmarknaden och åt god middag och kollade på saker att köpa.

| NÄSTA DAG | UPP|
© Familjen Jonsson Storkamp
Contact us: k o n t a k t @ r e s b o r t . c o m
 

reklam