Sök på vår sajt: PicoSearch
;
 
  KANCHANABURI – BANGKOK
                 
Dagbok
Nong Khai
Nong Khai - Bangkok
Bangkok
Bangkok
Bangkok - Koh Chang
Koh Chang
Koh Chang
Koh Chang
Koh Chang - Bangkok
Bangkok - Kanchanaburi
Kanchanaburi
Kanchanaburi
Kanchanaburi - Erawan
Kanchanaburi - Bangkok
Bangkok
Bangkok
Bangkok
Bangkok - Arvidsjaur  Söndag 11 december  
 
 
Resan med bussen till Bangkok gick snabbt och bra.
 
 


Julgran

Chatuchak Weekend Market

Anna-Maj shoppar

Skyltar

Måttagning

Chatuchak Weekend Market

Taxibilar

Trafik

Utsikt från hotellfönstret

 


Vi lyckades vid första försöket få en taxichaufför som visste vart vårt hotell låg och hon var dessutom den första och enda kvinnliga taxichauffören jag sett i Bangkok. Det var söndag förmiddag och inga köer.

Vi hade i Bangkok Post läst en annons om ett hotell, The Bangkok City Suite, där vi fick ett rum på sjunde och översta våningen.

Efter att vi installerat oss och ätit på hotellet tog vi en taxi till Chatuchak Weekend Market och även denna gång gick resan lätt utan trafikstockningar.

Vi orkade bara se en del av marknaden som är jättestor. Det var hett och trångt med massor av människor och mycket man kunde köpa om man bara hade haft ork.

Vi höll till på den del som sålde kläder och köpte litet småsaker och ett par Buddhaberlocker från gatan just utanför marknadsområdet. Vi åt också inne på marknaden.

När vi kommit tillbaka till hotellet gick vi ut på en promenad för att hitta en ATM (uttagsautomat). Naturligtvis gick vi åt fel håll så vi hittade ingen. På hotellet frågade vi i receptionen och jag gav mig iväg i en ny riktning och fann automaten.

Olyckligtvis kunde den bara betjäna kort från thailändska banker. Så vi tog en taxi till Khao San Road där det fanns många uttagsautometer.

Vi köpte tröjor till hela familjen där. Väskan som vi tidigare lämnat på ett hotell hämtade vi också och så åt vi middag.

 
 
| FÖREGÅENDE DAG | NÄSTA DAG | UPP|
© Familjen Jonsson Storkamp
Contact us: k o n t a k t @ r e s b o r t . c o m
 
reklam